תפוחי אדמה-בצל ירוק פריטטה עם גבינת מנצ'גו
תפוחי אדמה בצל ירוק פריטטה עם גבינת מנצ'גו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו גבינת מנצ'גו, בצל ירוק, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו תפוחי אדמה-בצל ירוק פריטטה עם גבינת מנצ'גו, תירס, בצל ירוק ופריטטה תפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ', מחבת ovenproof לא מקל, חום 2 כפות של שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ותפוחי האדמה ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את 1/4 הנותרים כוס שמן זית מערבולת כדי מעיל המחבת עם שמן.
בקערה, לטאטא את הביצים עם שמנת, מלח ופפריקה.
יוצקים את הביצים למחבת, מוסיפים חצי מהגבינה ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הצד של הפריטטה מתחיל להגדיר, על 2 דקות. באמצעות מרית, להרים את הצד של פריטטה מן המחבת כדי לאפשר ביצה לא מבושל לחלחל מתחת. מבשלים מעל חום מתון עד הצד הוא השחמה, על 6 דקות.
מפזרים את החלק העליון עם הגבינה הנותרת ואופים את הפריטטה במשך כ -14 דקות, עד שנקבע. הפעל את המטגן ו לצלות את פריטטה במשך 1 עד 2 דקות, עד העליון הוא השחמה קלות. החלק את פריטטה על צלחת גדולה ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.