תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון
תפוח האדמה הכמהין של השף ג'ון מוקרם נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם sottocenere, שום, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/3 חמאה עם שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בתערובת החמאה-שמן החמה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה על הקצוות, 15 עד 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב 2 כפיות חמאה מרוכך עם שום בקערה קטנה; חמאה 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאת שום.
מורחים 1/3 את תפוחי האדמה לתחתית של צלחת אפייה מוכנה בשכבה; העונה עם מלח, פלפל שחור, 1/2 עלי טימין, ו 1/2 פטריות מבושלות.
מפזרים כמעט חצי גבינת sottocenere על תפוחי אדמה, שמירה על 3 כפות למעלה.
שכבה הבאה 1/3 תפוחי אדמה על גבי גבינה, העונה עם מלח ופלפל שחור, הנותרים 1/2 עלי טימין, 1/2 הגבינה הנותרים, פטריות שנותרו, ואת השכבה האחרונה של תפוחי אדמה. תפוחי אדמה העונה עם יותר מלח ופלפל שחור.
יוצקים ציר עוף ושמנת מעל.
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור ומורות 3 כפות של גבינת sottocenere. מכסה צלחת באופן רופף עם רדיד אלומיניום; אוהל קצת כדי שלא לגעת בתפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מבעבעים, כ 45 דקות.
הסר רדיד ומבשל עד העליון הוא השחמה, על 15 דקות נוספות.