קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון

תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון
תפוח האדמה הכמהין של השף ג'ון מוקרם נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם sottocenere, שום, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1/3 חמאה עם שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בתערובת החמאה-שמן החמה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה על הקצוות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שלב 2 כפיות חמאה מרוכך עם שום בקערה קטנה; חמאה 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאת שום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים 1/3 את תפוחי האדמה לתחתית של צלחת אפייה מוכנה בשכבה; העונה עם מלח, פלפל שחור, 1/2 עלי טימין, ו 1/2 פטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מפזרים כמעט חצי גבינת sottocenere על תפוחי אדמה, שמירה על 3 כפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
שכבה הבאה 1/3 תפוחי אדמה על גבי גבינה, העונה עם מלח ופלפל שחור, הנותרים 1/2 עלי טימין, 1/2 הגבינה הנותרים, פטריות שנותרו, ואת השכבה האחרונה של תפוחי אדמה. תפוחי אדמה העונה עם יותר מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
יוצקים ציר עוף ושמנת מעל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור ומורות 3 כפות של גבינת sottocenere. מכסה צלחת באופן רופף עם רדיד אלומיניום; אוהל קצת כדי שלא לגעת בתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מבעבעים, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר רדיד ומבשל עד העליון הוא השחמה, על 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
תן מגניב מעט לפני ההגשה.