תפוחי אדמה מושלמים או גרטן
הכנת תפוחי אדמה מושלמים או גרטן אורכת כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 69 סנט למנה , תקבלו תוספת ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 385 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי 2355 חובבי אוכל וטבחים. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . לכו לחנות וקנו פלפל, חמאה, שמנת מתוקה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה ושמיר Havarti או גרטן , גרטן בצל Vidalian {בצל פורח אפוי} וקערת לחם או גרטן .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט. משמנים תבנית אפייה גדולה בחמאה.
פורסים את תפוחי האדמה לרצועות, ולאחר מכן חותכים את הרצועות ליצירת קוביות.
ערבבו את השמנת והחלב בקערה.
מוסיפים את הקמח, המלח וקצת פלפל.
טורפים היטב כך שהקמח יטמע בתערובת החלב/שמנת.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה ומורחים את התערובת הקרמית מעל.
כסו את התבנית בנייר כסף ואופים במשך 20 עד 30 דקות.
הסירו את נייר האלומיניום ואפו עוד 15 עד 20 דקות. רגע לפני ההגשה, פזרו את הגבינה המגוררת והחזירו לתנור עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 3 עד 5 דקות.
פזרו מעל בצל ירוק והגישו חם. קרמי, חלומי ואלוהי.