תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם כוסברה לימון ויניגרט
תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם כוסברה סיד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 158 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם כוסברה לימון ויניגרט, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם לימון וכוסברה, ו תפוחי אדמה מתוקים בגריל: קל ומלא טעם לימון כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים קרים בסיר גדול, ואז מביאים לרתיחה. מבשלים עד מעט עמיד במרכז כאשר פירסינג עם סכין קטנה חדה, 25 עד 30 דקות, ולאחר מכן להעביר קערה גדולה של מים קרים כדי להפסיק לבשל.
לנקז היטב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף תפוחי אדמה עם סכין קטנה חדה ורבע לאורכו.
מקציפים יחד מיץ ליים, מלח ופלפל ומוסיפים שמן בזרם איטי, מקציפים.
כאשר האש חמה (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות), תפוחי אדמה גריל ב 2 או 3 קבוצות על מתלה גריל משומן קל (מעל גחלים אם באמצעות גריל פחם), חשוף, מפנה, עד סימני גריל מופיעים ותפוחי אדמה הם רק מכרז, 3 עד 6 דקות בסך הכל.
מגישים תפוחי אדמה חמים או בטמפרטורת החדר, טפטף עם ויניגרט.
* תפוחי אדמה ניתן מבושל קלופים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * ויניגרט יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר. * אם אתה לא מסוגל גריל, תפוחי אדמה ניתן לבשל במחבת גריל מתובל היטב על חום גבוה בינוני, מפנה, עד סימני גריל מופיעים, 3 עד 6 דקות בסך הכל.