תפוחי אדמה צלויים בבצל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, תפוחי אדמה צלויים בבצל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. גשו לסופר וקנו שמן זית, תערובת מרק בצל, בטטות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86% . הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל בצל חרוך w. תפוחי אדמה אדומים מאודים לטבילה , סנצ'וק צלוי, מרק תפוחים ובצל , ותפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) .
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
שלבו בקערה את קוביות תפוחי האדמה והבטטה עם תערובת מרק בצל ושמן זית, תוך ערבוב ביסודיות.
מורחים לתוך תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים, תוך ערבוב מדי פעם, כ-40 דקות.