קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

תפוחי אדמה קארי וחומוס

תפוחי אדמה קארי וחומוס
תפוחי אדמה קארי וחומוס לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 331 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם חמאה, מיץ ליים, אבקת קארי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה קארי וחומוס, תפוחי אדמה קארי עם חומוס, ו תפוחי אדמה קארי וחומוס.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה, 2 כפיות מלח ומספיק מים קרים לכיסוי בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ואז מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, 3 עד 6 דקות. שמור 1 כוס מי בישול ואז מרוקן את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הקארי והקאיין ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
מוסיפים את גרגרי החומוס, 1 כוס בצל מטוגן ו -1 / 2 כוס מי בישול שמורים; מבשלים, מועכים את תפוחי האדמה בכף, עד לחימום, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים עוד מי בישול, במידת הצורך. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מערבבים בקערה את היוגורט, הכוסברה הקצוצה, מיץ הליים ו -2 כפות מים. מחלקים את תערובת תפוחי האדמה-חומוס בין קערות. למעלה עם רוטב יוגורט, הנותרים 1 כוס בצל מטוגן, ג ' לפנו פרוס ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
בצל מטוגןבצל מטוגן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
צילום: אנדרו מק ' קול

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
נומיין רנרד ברוט
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה