תפוח-גבינה כחולה צ'אטני נטול גלוטן, וצמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, שאלוט, חומץ סיידר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עלי עוגיית גבינה כחולה עם גבינת שמנת-Chutney Roulade, אגס צ'אטני ברוסקטה עם פקאן וגבינה כחולה, ו מדליונים צרובים, צ'אטני עגבניות, רוטב גבינה כחולה.
הוראות
1
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את התפוח ואת 4 המרכיבים הבאים( באמצעות חומץ); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 25 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה ותפוחים הם רכים מאוד.