תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? תפוח מרווה מזוגג צלוי הודו שלם עם תפוחים בגריל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, סראנו צ'ילה, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים, הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב, ו הודו בגריל Spatchcocked עם חמאה מרווה Baste (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
שמן חום בסיר בינוני על הסורגים של הגריל או על מבער.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מוסיפים את סראנו צ ' ילה ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס. מערבבים את התפוחים הקצוצים ומבשלים עד שהתפוחים רכים והתערובת מעובה מעט, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מניחים את תערובת התפוח במעבד מזון ומוסיפים את המרווה. דופק עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
יש מחבת טפטוף גדולה מלאה עם קצת מים הממוקמים מתחת שבו ההודו יוצב על הגריל.
מברישים את כל טורקיה בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל ההודו מכל הצדדים עד חום זהוב. להפחית את החום של הגריל בינוני כדי לשמור על טמפרטורה קבועה של 350 מעלות f. לבשל טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך רשם הירך 170 עד 175 מעלות F. להתחיל לצחצח את טורקיה כולה עם זיגוג תפוח במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול.
הסר מן הגריל מברשת עם יותר של זיגוג.
תן לנוח 15 דקות לפני חיתוך. גריל תפוחים פרוסים במשך 2 עד 3 דקות בכל צד ומגישים עם טורקיה.