תפוח סתיו - סקווש פריך
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, גזר, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. נסו גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, סתיו תפוח פריך, ו פריך תפוחים וסקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתחתית מחבת.
מניחים את הסקווש לתוך סל ספינת קיטור מצויד במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות, קיטור את הסקווש עד רך וקל פירסינג עם מזלג, על 15 דקות. מגניב.
מניחים את הסקווש, 2/3 כוס סוכר חום, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, ביצים, חלב, וניל, 2 כפיות קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן בקערה של מעבד מזון. דופק עד התערובת חלקה.
יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים את התפוחים, גזר, וצימוקים עד מעורבב באופן שווה.
מורחים את התערובת על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מערבבים יחד את שיבולת השועל התגלגל, סובין חיטה, 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס קמח חיטה מלאה, ו 1 כף קינמון עם חמאה מומסת בקערה עד מתפורר. כפית את ציפוי על תערובת תפוחים סקווש.
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב והתפוחים רכים, 30 עד 45 דקות.