קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח סתיו - סקווש פריך

תפוח סתיו - סקווש פריך
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, גזר, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. נסו גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, סתיו תפוח פריך, ו פריך תפוחים וסקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים על 1 אינץ ' של מים לתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הסקווש לתוך סל ספינת קיטור מצויד במחבת. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות, קיטור את הסקווש עד רך וקל פירסינג עם מזלג, על 15 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הסקווש, 2/3 כוס סוכר חום, 1/2 כוס קמח לכל מטרה, ביצים, חלב, וניל, 2 כפיות קינמון, אגוז מוסקט, וציפורן בקערה של מעבד מזון. דופק עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים את התפוחים, גזר, וצימוקים עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מורחים את התערובת על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מערבבים יחד את שיבולת השועל התגלגל, סובין חיטה, 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס קמח חיטה מלאה, ו 1 כף קינמון עם חמאה מומסת בקערה עד מתפורר. כפית את ציפוי על תערובת תפוחים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
כָּתֵףכָּתֵף
שיבולת שועל מגולגלתשיבולת שועל מגולגלת
סובין חיטהסובין חיטה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים בתנור שחומם מראש עד למעלה הוא חום זהוב והתפוחים רכים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®