תרד מוקרם
תרד מוקרם דורש כ 16 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 131 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חמאה, קמח, מלח כשר ואגוז מוסקט. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 89%. ציון זה מצוין. תרד מוקרם בריא: פחות שמנת, יותר תרד, טוב באותה מידה, תרד מוקרם בריא: פחות שמנת, יותר תרד, טוב באותה מידה, ו תרד מוקרם בריא: פחות שמנת, יותר תרד, טוב באותה מידה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
לטאטא את הקמח עד חלקה; מבשלים, תוך ערבוב, עד שהתערובת מתבהרת, בערך 1 דקה.
מסירים מהאש; מקציפים פנימה את החלב, 2 כפיות מלח ואגוז המוסקט. מחזירים לאש בינונית ומביאים לרתיחה תוך הקצפה.
מסירים שוב מהאש; מערבבים להתקרר מעט.
מחממים מחבת עמוקה על אש בינונית.
מוסיפים את התרד 1 כפית מלח; מכסים ומבשלים כ -3 דקות. זורקים בעזרת מלקחיים, ואז ממשיכים לנבול, ללא כיסוי, כ -2 דקות נוספות.
מסננים ומצננים מעט ואז סוחטים את התרד עד לייבוש. קוצצים גס.
מחממים בעדינות את הרוטב, ואז מקציפים פנימה את כל הביצה והחלמונים; מבשלים תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את התרד; מחממים. מתבלים במלח ופלפל.