קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

תרד פסטו פוסילי

תרד פסטו פוסילי
תרד פסטו Fusilli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, גרידת לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: פוזילי עם פסטו תרד-אגוז, פוזילי עם פסטו אפונה ומוצרלה מעושנת, ו פוזילי עם אספרגוס-מנטה פסטו.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה. בינתיים, תכין את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מניחים מחצית התרד וכל צנוברים ושום במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק, גירוד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך, עד קצוץ גס, על 10 (1-שנייה) פולסים. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את התרד והדופק הנותרים עד קצוצים גס, כ -20 (1 שניות) פולסים, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הפרמזן הנמדד, גרידת לימון ומיץ, מלח נמדד ופלפל נמדד ומעבדים עד לשילוב, כ -30 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה.עם המנוע פועל, לאט לשפוך את השמן ולעבד עד צורות הדבק חלקה, על 30 שניות; להגדיר את פסטו בצד במעבד המזון.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהחזיר אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מניחים את הסיר על אש נמוכה, מוסיפים את הפסטו ו 1/4 כוס של מי בישול שמורים, ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מצופה היטב, הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרצויה. טעם, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך, ומגישים עם פרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת