קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

Baccala alla Veneta

Baccala alla Veneta
Baccalan alla Venetan is a pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, פולנטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני).

הוראות

1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 2 כפות מעל חום בינוני גבוה עד חם, אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ואת האנשובי ומבשלים עד האנשובי מתפרקים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף 1 שום פרוס דק ולהמשיך לבשל עד אנשובי יש מומס לחלוטין, על יותר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
בינתיים, הסירו את העור מדגי הבקלה המשוחזרים, וחתכו את הבשר לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
חותכים את שתי חתיכות של דגים קרוס-לחלופין לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים את הקמח ו 2 כפות של Parmigiano לתוך קערות רדודות נפרדות. לדלות חתיכת דגים בקמח, אז הגבינה ולהניח בצד. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את חתיכות הדגים ואת שאר 10 שיני שום פרוסות דק. מבשלים את הדג עד הזהב, ואז להעיף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את תערובת אנשובי הבצל ואת החלב ומביאים לרתיחה. פתית את הדג עם מזלג כדי לראות אם הוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מוסיפים 1/2 כוס גבינה מגוררת טפטוף של שמן זית כתית. מחלקים את הפולנטה החמה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות. כפית את הבקלה החמה ורוטב על הפולנטה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בסיר 3 ליטר, מחממים מים ומלח עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
טפטוף פולנטה בזרם דק, לטאטא כל הזמן, עד שכל פולנטה משולבת תערובת מתחילה להתעבות. לעבור לכפית עץ, למשוך את החום ולהמשיך לערבב עד עבה כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.