Bierocks (איבודי בשר גרמני)
Bierocks (איבודי בשר גרמני) יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך לחם לחם בצק, רוטב ווסטרשייר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו Bierocks גרמנית, קראוט Bierocks-בורגר כרוב גרמני, ו מאכלי בשר מסודרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקר מטגן, בצל ושום, מלח ופלפל לימון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני, עד בשר משחימים.
מוסיפים כרוב, רוטב ווסטרשייר וזרעי קימל. מבשלים עד כרוב הוא צולע; לנקז נוזלים מתערובת.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
על לוח מקומח קל, מגלגלים כל כיכר בצק למעגל 12 אינץ'.
חותכים כל מעגל לתוך 6 טריזים. כפית כרוב / בשר מילוי על מרכז כל חתיכת בצק, חלוקת שווה. משוך שלוש נקודות של כל טריז עד למרכז וצביטה לאטום.
מניחים את הבירוק על גיליון עוגיות משומן קלות. אם תרצה, מברשת בצק עם חמאה מומסת או ביצה לשטוף (1 ביצה לבן עם 2 כפות מים).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
מגישים חם, או לעטוף להקפיא לחימום מאוחר יותר.