קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

Bouillabaisse צונן Velouté

Bouillabaisse צונן Velouté
Bouillabaisse מקורר veloutã© עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק צונן Velouté, הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרק
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
מביאים את המים לרתיחה הוא סיר גדול, התחתון אותו לרתיחה ולשמור אותו שם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, סלרי, כרישה, שום ושומר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים באופן קבוע, במשך 8-10 דקות, או עד שהירקות מתרככים אך לא צובעים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות הטריות וממשיכים לבשל ולערבב במשך 4 דקות נוספות. לזרוק שרימפס, עשבי תיבול, ותבלינים לבשל ערבוב, במשך 2 דקות או עד השרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5
מוסיפים את המים הבוערים ומבשלים 2 דקות יותר, ואז, עם כפית מחוררת, להסיר את השרימפס. הגדר את השרימפס בצד במשך כ -10 דקות, כך שהם יהיו מגניבים מספיק כדי שתוכל להסיר את הפגזים.פגז ווריד דה השרימפס, שמירה על הפגזים, ומקרר, מכוסה, עד הצורך. לזרוק את הפגזים בחזרה לתוך הסיר ולתת להתבשל עם המרק לעוד 30-40 דקות, באופן קבוע ברפרוף את הקצף וכל מוצקים שעולים אל פני השטח. כאשר המרק נשאר רק 5 דקות לבשל, להוסיף את החומוס. להביא את המרק לרתיחה, ולאחר מכן למשוך את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
יוצקים את המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות). לדחוף את המרק דרך מסננת משובחת, כך שהוא חלק וקרם מספיק כדי לחיות עד שמו, velouté⠀ " זה צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל כף. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מים. בדוק את התיבול, להוסיף מלח ופלפל לבן, במידת הצורך, ולאחר מכן לכסות ולקרר.ירקות
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
חם 1 כף שמן זית במחבת גדולה sautã© או מחבת מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל והפלפלים ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך אבל לא צבע, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את 2 כפות הנותרים של שמן זית ומוסיפים את הקישואים, חצילים, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים ומערבבים במשך 6 עד 8 דקות יותר, עד שהירקות רכים. להפוך את הירקות לקערה הגשה כדי להתקרר לטמפרטורת החדר.כאשר הירקות הם מגניבים, להסיר ולהשליך את השום. מערבבים בעירית, חצי בזיליקום, וחומוס. (בשלב זה לכסות ולקרר את הירקות כמה שעות, עד הצורך.) כדי
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לשרת
10
שים את הירקות בטורינו מרק, לפזר על השרימפס, ומפזרים מעל הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
11
יוצקים את המרק הצונן לתוך tureen ומפזרים את בזיליקום שנותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מרק צונןמרק צונן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
מגישים קר.