קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Cakespy: עוגת פירורים בהמות

Cakespy: עוגת פירורים בהמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Cakespy: עוגת פירורים בהמות. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3575 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cakespy: עוגת פירורים לנער, Cakespy: עוגת דלעת בצנצנת, ו סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הציפוי. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום וקריר במשך כ 5 דקות, אבל לא מאפשרים לחמאה להיות קרה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מעבירים את החמאה לקערת ערבוב גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, תמצית וניל וקינמון. המתכון המקורי הציע ערבוב עם מזלגות מטבח כדי להביא את התערובת יחד, אבל הלכתי אחד טוב יותר בשימוש מלקחיים סלט בגלל נפח מוחלט. מערבבים יחד עד התערובת יוצרת פירורים קטנים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מחממים את התנור ל 177° עם המתלה בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
חמאה 9x13 אינץ מחבת. אבק את המחבת בקלילות עם קמח לכל מטרה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה, ולאחר מכן לטאטא יחד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
חותכים את החמאה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
9
מניחים אותם בקערה גדולה של מערבל חשמלי סטנדאפ מצויד מקצף או מצורף משוט. לרכך את החמאה במהירות נמוכה. הגדל את המהירות בינונית-גבוהה ושמנת עד חלקה ואור בצבע, על 1 1/2 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הסוכר, 1 כף בכל פעם, לוקח בערך 6 עד 8 דקות כדי למזג אותו היטב. לגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים את הביצה, ומכים, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לנצח על 1 דקה יותר. תערובת בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
12
הפחת את מהירות המיקסר לנמוך.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מוסיפים את החומרים יבשים לסירוגין עם שמנת חמוצה, חלוקת תערובת הקמח ל 3 חלקים והשמנת החמוצה ל 2 חלקים, החל וכלה בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קיצור טבעיקיצור טבעי
14
מערבבים רק עד משולב לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים במשך 10 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
להפוך את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את פני השטח עם החלק האחורי של כף או מרית גומי. זה רק בקושי יכסה את החלק התחתון בשכבה דקה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
קח קומץ של תערובת פירור ולעשות אגרוף ללחוץ על התערובת לתוך גוש גדול. ואז להפריד לתוך אשכולות קטנים יותר, פיזור אותם על החלק העליון של הבלילה עוגה. חזור עד שכל הפירורים שימשו. נסה לוודא כי כל משטח של חלק העוגה מכוסה, כפי שהוא יהיה בועה למעלה בכל פערים שאתה משאיר על גבי. העוגה שלי בשלב מסוים התחילה לטפטף דרך בפינה, אז אולי כדאי לך להשאיר תבנית אפייה דקה מתחת למחבת העוגה רק כדי להבטיח לא נשפך.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
17
לטף בעדינות את הפירורים לתוך הבלילה עם כף היד שלך, אבל לא ללחוץ קשה.
18
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35-40 דקות, או עד העוגה הוא חום זהוב על גבי ומתחיל לבוא משם טופס הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
הערה: ייתכן שתבחין כי העוגה מרגישה כבדה למדי. מתוך סקרנות, שקלתי את זה לפני ששמתי את זה בתנור. היא שקלה כמעט 11 פאונד. אמנם, זה כולל את המשקל של צלחת אפיית pyrex, אבל עדיין די חסון, לא?
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק