Camote Tartes Tatins עם פריך זרעי דלעת
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 763 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בטטות בקוטר, גלידה vanillan, זרעי דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארטים עגבניות, טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס גדול מסגרת אפייה עם תרסיס nonstick. מערבבים סוכר, 2 כפות מים, וקורט של מלח בסיר קטן על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. תגביר את החום לגבוה. מרתיחים מבלי לערבב עד התערובת הופכת ענבר עמוק, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 5 דקות. מערבבים זרעים; מיד להתפשט על תבנית אפייה. מגניב עד מוקשה. לשבור לחתיכות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
להביא 8 כוסות מים, 1 כף וניל, ו 1 כפית מלח להרתיח בסיר גדול כבד.
מוסיפים פרוסות ים; מבשלים עד למכרז בלבד, כ 6 דקות (לא לבשל יתר על המידה). באמצעות כף מחוררת, להעביר פרוסות ים כדי מתלה; מגניב.
מחממים תנור ל 191°. ריסוס קל שמונה 3/4-כוס ראמקינים או כוסות פודינג עם ספריי nonstick. מערבבים 1 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. הגדל את הטמפרטורה לגבוה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 5 דקות.
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חמאה, לטאטא עד נמס וחלק (תערובת יהיה בועה).
לטאטא ב 1 כפית וניל. מחלקים קרמל בין ramekins.
מניחים 1 פרוסת ים על גבי קרמל בכל ramekin.
באמצעות 3 1/2 אינץ ' חותך עוגיות עגול, לחתוך מאפה לתוך 8 דיסקים. פירס מאפה בכל מקום עם מזלג. למעלה כל פרוסת ים עם דיסק מאפה. מקציפים ביצה בקערה כדי להתמזג.
מברשת מאפה בקלילות עם ביצה.
אופים עד מאפה הוא השחמה ונפוח, על 25 דקות.
מגישים חם עם גלידת וניל ופריך.