CERTOÂ ® חמש ג'לי פלפל עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. והוא יספק כ 96 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק, Certoâ ® ג'לי פטל שחור, ו CERTOÂ ® ג'לי דובדבן בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לנקז הרבה לפני מילוי.
5
גזע ולחצי את כל הפלפלים; להשליך זרעים. דק קוצצים פלפלים. מדוד בדיוק 3 כוסות פלפלים קצוצים למסננת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מוסיפים בצל ו 1 כפית. של המלח; לתת לעמוד מסננת 3 שעות, הקשה מדי פעם עם גב של כף כדי לחלץ לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
12
הסר מהחום. מערבבים זרעי כמון. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
13
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים עם מכסים של 2 חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
15
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות..
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
16
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)