קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

Cosmo חמוציות טריות

Cosmo חמוציות טריות
Cosmo חמוציות טרי דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך חמוציות, מים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Kickin ' Cranberry Cosmo, קוסמו המושלם, ו Cosmo 'lite'.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את כל המרכיבים לתוך שייקר קוקטייל ולנער עד granita נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
יוצקים לתוך כוס מרטיני ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
4
מניחים את המים, חמוציות וסוכר לתוך סיר קטן, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד פירות יער מתחילים פופ, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום. מחית עם בלנדר מקל, בלנדר או מעבד מזון, במשך 1 דקה. להעביר את התערובת דרך מסננת רשת בסדר ישירות לתוך מחבת מתכת 13 על ידי 9 אינץ'. אל תלחץ על העורות. פשוט לאפשר את המיץ לטפטף דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את ההתלהבות ומערבבים לשלב.
7
מניחים במקפיא עד להגדיר, לפחות 6 שעות ועד לילה. לאחר הקפאה, לגרד את התערובת עם מזלג כדי ליצור מרקם קרח מגולח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
מגישים באופן מיידי.