Coustade אגס עם ציפוי אגוזי לוז-סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Croustade אגס עם סוכר אגוזי לוז-חום. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוזי לוז, קמח לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם אגוזי לוז-ציפוי סוכר חום, עוגת חמוציות עם ציפוי אגוזי לוז, ו קרוסטייד אגס Frangipane.
הוראות
מערבבים את כל החומרים במעבד עד טופס גושים, על 1 דקה.
העברה לקערה בינונית. כיסוי וצינה. (לא לנקות קערת מעבד.)
מערבבים את שני הקמחים, אגוזי לוז, סוכר ומלח באותה קערת מעבד. תערובת עד אגוזי לוז קצוצים דק.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לצורות ארוחה גסות.
מערבבים ב 2 כפות מי קרח ומעבדים רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת 30 דקות. (ציפוי בצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לעגול 13 אינץ', הרמת נייר, החלקת קמטים והתהפכות לפי הצורך.
מעבירים בצק על נייר קלף לתבנית אפייה גדולה.
מערבבים אגסים, סוכר וקמח בקערה גדולה; לזרוק למעיל.
תערובת אגס על גבי הבצק, עוזב 2 אינץ גבול. באמצעות נייר קלף כסיוע, מקפלים את גבול הבצק מעל אגסים, מקפלים באופן רופף וצובטים כדי לאטום סדקים בבצק.
מפזרים ציפוי עבה מעל אגסים.
אופים סרטנים עד הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות. מכסים באופן רופף מאוד בנייר כסף כדי למנוע את הקרום מפני השחמת יתר וממשיכים לאפות עד מיצים בועה עבה, כ 12 דקות יותר.
העברת תבנית אפייה למדף; מגניב מעט. החלקת מרית מתכת מתחת לקרום כדי חופשי מגילה. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר סרטנים מגש.