Delicata סקווש עם רוזמרין, מרווה, זיגוג סיידר
Delicata סקווש עם רוזמרין, מרווה, זיגוג סיידר נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוזמרין, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: דלעת מעדן קלוי מרווה מייפל, רביולי דלעת מעדן עם רוטב מרווה חמאה, ו סקווש מעדנייה צלוי עם מרווה, פקאן + רוטב מיסו.
הוראות
סקווש. אם באמצעות סקווש delicata, לקלף אותו עם מקלף ירקות, לחתוך אותו לאורך לשניים, לגרד את הזרעים עם כף.
חותכים כל חתיכה לאורכו לשניים שוב, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. סוגים אחרים של סקווש צריך להיות קלוף עם סכין שף, זרע, לחתוך 1 אינץ 'טריזים, ולאחר מכן פרוס 1/2 אינץ' עבה.
חמאת עשבים. ממיסים את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש נמוכה.
מוסיפים את המרווה והרוזמרין ומבשלים, ערבוב, עד החמאה רק מתחילה להפוך חום זהוב, 3 עד 5 דקות. אל תשחימו את העשבים. בישול עשבי תיבול בחמאה מרכך את הטעם שלהם ומשפר את המרקם שלהם.
מוסיפים את הדלעת למחבת, ואז סיידר תפוחים, מים, חומץ ומלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני ומרתיח אפילו עד סיידר מבושל עד זיגוג ואת הדלעת הוא רך, 20 עד 30 דקות. טעם ועונה עם פלפל, ומלח נוסף במידת הצורך.
The Herbfarm Cookbook by Jerry Traunfeld. זכויות יוצרים ©2000 by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.