קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Farofa e Couve com Toicinho

Farofa e Couve com Toicinho
פארופן אי couve com Toicinho עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בייקון, פימיאנטו ממולא זיתים, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מדפים קלויים של כבש עם פלפל Malagueta וקרום Farofa.

הוראות

1
לשטוף ולנקז כרוב. לקצץ ולהשליך גבעולים קשים. מחסנית עלי כרוב וחותכת לרוחב דק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
2
במחבת 10-12 אינץ ' ללא מקל על חום גבוה, מערבבים בייקון ובצל עד בייקון הוא פריך ובצל הוא שחום קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
יוצקים חצי מהתערובת (עם טפטוף) לקערה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
תוסיף מניוק וחמאה למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד manioc הוא זהב פריך( לנשוך למבחן), 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
יוצקים לתוך קערה בבת אחת.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר, עם זיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
החזרת תערובת הבייקון-בצל למחבת. מערבבים בכמחצית כרוב עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מוסיפים את שאר הכרוב ומערבבים עד שכולם נבלים, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק