French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי
צרפתית כהרף עין: פשטידות סנט ז'אק עם לימון קלוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1052 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, שום, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Coquilles סנט ז'אק עבור 1, Coquilles סנט ז'אק, ו איך לעשות Coquilles סנט ז'אק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר רוטב, להמיס 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט, שום ופטריות, ומתבלים רק עם פלפל - לא מלח עדיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוספת מלח עכשיו תגרום פטריות לבכות הלחות שלהם (לא היית, אם היית מלוח בסיר חם?), ואם הם בוכים, הם לא caramelize ולמקסם את הטעם שלהם. מבשלים את הירקות על חום בינוני גבוה במשך כ 5-7 דקות, עד הפטריות באמת להתחיל לצרוב קרמל. ואז, מתבלים אותם במלח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את שאר 1/2 כפות חמאה לסיר, ולאחר מכן 3 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להקציף לשלב, ולהפחיד את כל גושים. מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומערבבים לעשות רביכה mushroomy. מבשלים 1 דקות, כדי להבריח את טעם הקמח הגולמי.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
דקטנט בורמוט של ממן, ומערבבים עד שהקמח סופג אותו.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את היין ואת מיץ צדפות הבא, ולבסוף חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להקציף כמו שאתה מתכוון לזה. מתבלים שוב במלח, ומעט פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתעבה. הדרך לדעת אם רוטב בשמל התעבה היא לטבול כף עץ ברוטב. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם אתה משאיר פס נפרד, הרוטב מעובה. אם הרוטב פשוט נשפך בחזרה על המקום שנגעת בו, הוא עדיין רופף מדי. אם אתה מוצא כי הרוטב שלך אף פעם לא נראה רוצה להשיג את הפוטנציאל המקסימלי שלה בשמל, לעשות beurre מניאה, או" חמאה מטופלים", על ידי שילוב 1/2 חמאה כף עם קמח כף אחד עם מזלג. מערבבים אותו לתוך הרוטב, וזה אמור לעזור לו להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בינתיים, גריז 4 מנות גראטן בודדים. אני משתמש בספריי בישול לא דביקים, אבל אם אתה לא עצלן, אתה יכול להשתמש בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10
מניחים 5 צדפות בכל אחת ממנות gratin, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
מרדדים את בצק עלים רק מעט, ולהשתמש צלחת לחתוך את סיבובים כי רק להתאים על החלק העליון של מנות gratin, עם קצת מקום כדי overhang.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות
12
יוצקים מצקת אחת מלאה ברוטב שמנת פטריות חם לתוך כל מנה גראטן, להתרסק עם פטרוזיליה הדשא, ולאחר מכן לכסות עם מעגל אחד של בצק עלים, בעדינות דוחף את המאפה על מנות גראטן, איטום בצדפות. קח סכין קיצוץ לחתוך 4 פתחי קיטור קטנים בסגנון פאי תפוחים למרכז המאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
גבינת מינסטר, חצויה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
מצקת
13
מברישים את המאפה עם שטיפת ביצים, ומסדרים עלי עשב טריים שלמים על גבי כדי לקשט, כמו בתמונה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
14
הגדר את פשטידות סיר על גבי גיליונות אפייה. אני גם אוהב להגיש לימונים קלויים עם העוגות. חתכתי את הגפיים של הלימון, ולאחר מכן לחתוך את הלימון לשניים. אני מושיבה אותם על צידיהן השטוחים הקטנים על מצעי האפייה עם העוגות, צדיהן הרחבים והשטוחים מופנים כלפי מעלה, ומטפטפת אותם בנשיקת שמן זית בלבד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
אופים ב 218° במשך 15 דקות, עד המאפה הוא נפוח וזהוב והרוטב מבעבע כמו קלחת מתחת.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.