French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי
צרפתית כהרף עין: פשטידות סנט ז'אק עם לימון קלוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1052 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, שום, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Coquilles סנט ז'אק עבור 1, Coquilles סנט ז'אק, ו איך לעשות Coquilles סנט ז'אק (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר רוטב, להמיס 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט, שום ופטריות, ומתבלים רק עם פלפל - לא מלח עדיין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוספת מלח עכשיו תגרום פטריות לבכות הלחות שלהם (לא היית, אם היית מלוח בסיר חם?), ואם הם בוכים, הם לא caramelize ולמקסם את הטעם שלהם. מבשלים את הירקות על חום בינוני גבוה במשך כ 5-7 דקות, עד הפטריות באמת להתחיל לצרוב קרמל. ואז, מתבלים אותם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את שאר 1/2 כפות חמאה לסיר, ולאחר מכן 3 כפות קמח.
מוסיפים את היין ואת מיץ צדפות הבא, ולבסוף חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להקציף כמו שאתה מתכוון לזה. מתבלים שוב במלח, ומעט פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתעבה. הדרך לדעת אם רוטב בשמל התעבה היא לטבול כף עץ ברוטב. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם אתה משאיר פס נפרד, הרוטב מעובה. אם הרוטב פשוט נשפך בחזרה על המקום שנגעת בו, הוא עדיין רופף מדי. אם אתה מוצא כי הרוטב שלך אף פעם לא נראה רוצה להשיג את הפוטנציאל המקסימלי שלה בשמל, לעשות beurre מניאה, או" חמאה מטופלים", על ידי שילוב 1/2 חמאה כף עם קמח כף אחד עם מזלג. מערבבים אותו לתוך הרוטב, וזה אמור לעזור לו להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
יוצקים מצקת אחת מלאה ברוטב שמנת פטריות חם לתוך כל מנה גראטן, להתרסק עם פטרוזיליה הדשא, ולאחר מכן לכסות עם מעגל אחד של בצק עלים, בעדינות דוחף את המאפה על מנות גראטן, איטום בצדפות. קח סכין קיצוץ לחתוך 4 פתחי קיטור קטנים בסגנון פאי תפוחים למרכז המאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקת
13
מברישים את המאפה עם שטיפת ביצים, ומסדרים עלי עשב טריים שלמים על גבי כדי לקשט, כמו בתמונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
14
הגדר את פשטידות סיר על גבי גיליונות אפייה. אני גם אוהב להגיש לימונים קלויים עם העוגות. חתכתי את הגפיים של הלימון, ולאחר מכן לחתוך את הלימון לשניים. אני מושיבה אותם על צידיהן השטוחים הקטנים על מצעי האפייה עם העוגות, צדיהן הרחבים והשטוחים מופנים כלפי מעלה, ומטפטפת אותם בנשיקת שמן זית בלבד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
אופים ב 218° במשך 15 דקות, עד המאפה הוא נפוח וזהוב והרוטב מבעבע כמו קלחת מתחת.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.