קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo

Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, שום, קליפת קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. נסו Goan בשר קארי, vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan, ו Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
למסאלה הרטובה: במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, טוסט זרעי כמון, קליפת קינמון, ציפורן, ופלפל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים לתוך מטחנת תבלינים לעבד עד אבקה. במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את תערובת התבלינים קלוי ואת שאר מרכיבי masala הרטובים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים סיר גדול (רצוי nonstick) מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והפלפל הסראנו. ערבוב לעתים קרובות, לטגן את הבצל עד חום זהוב, על 12 דקות. אל תתנו להם להישרף! הפעל את החום עד בינוני גבוה אם הם מתחילים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את הקרקע רטוב מסאלה, דואג כי זה יהיה לרחוש בפראות קיטור את המשקפיים שלך, אם אתה לובש אותם. מערבבים די במרץ להנמיך את החום אם זה מבעבע יותר מדי בזעם. אל תשטוף את קערת מעבד המזון עדיין. המשך לערבב, עם הפסקות קצרות, עד שרוב הנוזל התאדה ואת מסאלה מגיע יחד כמו מסה אחת, על 2 דקות. כמו כן, ייתכן לראות טיפות קטנות של שמן על המערכת של מסאלה. זה סימן טוב!
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במהירות להוסיף את הבשר ומערבבים, ציפוי הבשר במסאלה. מערבבים ומבשלים על 5 דקות עד הבשר חומים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
זוכר את קערת מעבד המזון המלוכלכת? מלאו אותו עם 1 כוס מים חמים (מהברז הוא בסדר), לסובב אותו כך שהוא מרים את כל שאריות מסאלה, ושופכים את זה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, מביאים את הקארי לרתיחה, ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה. לכסות ולבשל 30 דקות. ואז לבשל עם מכסה פתוח עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב מעט. בדוק את הבשר בסוף זמן הבישול; זה צריך להיות רך ולא ללעוס בכלל. התאם את המלח אם אתה רוצה, ומגיש מעל אורז או עם chapatis (לחם מחבת מחיטה מלאה).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חיטהחיטה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tanian et וינסנט Careme Terre Brulee Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 יין צופה העליון 100 של 2019a קהל נעים Chenin Blanc לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.