קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

Macadamia-סלמון מצופה

Macadamia-סלמון מצופה
והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם יש לך מלח, פלפל טחון גס, סטייקים סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו חביצת מקדמיה-קרם, מקדמיה מצופה בטילפיה, ו מקדמיה מצופה דג לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. בקערה רדודה, להקציף ביצה לבן עד מקציף. טובלים דג בחלבון ביצה, ואז מעילים עם אגוזים. מלטפים בעדינות תערובת אגוזים על דגים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
במחבת גדולה, לבשל דגים בשמן על חום בינוני במשך כ 6-8 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, להמס חמאה. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
טפטוף על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.