Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון
זה מושלם עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, טקילה, חלפיניו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-18 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, ו Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי.
הוראות
לשפשף את הפילה עם מלח כשר ולהניח בצד. בקערה שאינה תגובתי, לשלב את הבצל, מיץ לימון, מיץ תפוזים, חלפיניו, סוכר וטקילה.
מערבבים כדי לפזר את הסוכר, ומוסיפים את הפילה לקערה. להשרות במקרר במשך 2 שעות, הפיכת פילה פעם אחת אחרי 1 שעה.
הסר את הפילה מן המרינדה ולהניח אותו בצד. לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ומעיל קל עם שמן זית.
מחממים גריל גבוה ומניחים את הפילה מעל חום ישיר עד שהם מבושלים רק דרך אטום במרכז אבל עדיין לח, כ 3 עד 4 דקות לכל צד. בעוד הדג צלייה, להעביר את המרינדה השמורה לסיר וחום עד שהוא מצטמצם כ 3/4 כוס. באמצעות מלקחיים, להסיר את פילה לשרת צלחות לחלק רוטב שווה ביניהם. למעלה עם הכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.