צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? Pfefferneusse המסורתי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם קיצור, ביצה, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: פשטידת רועים מסורתית, פנזנלה מסורתית, ו עור מסורתי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את הקצרת סוכר חום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים בדבשה, שמן אניס וביצה. ממיסים סודה לשתייה במים חמים ומערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
מולסה
אניס
מים
ביצה
שמן בישול
4
מערבבים את הקמח, מלח, קינמון, זנגביל ופלפל לבן; להתמזג לתוך תערובת דבשה עד אחיד. ללוש לרגע עד קל לעבוד עם. צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ', ומניחים 1 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
קינמון
מולסה
עוגיות
ג ' ינג ' ר
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד מעט השחמה על הקרקעית. אל תאפה יותר מדי, או שהם יהיו קשים מאוד. לאחסן עוגיות מקורר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.