Rutabaga-טארט תרד
Rutabaga-טארט תרד דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 349 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, תרד, רוטבגה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו טארט תרד ופטה, טארט תרד ריקוטה, ו עוגת תרד כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור.
חותכים פרוסה דקה מצד 1, ומאפשר לו לעמוד זקוף.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים יחד פירורי לחם, קמח, ו 1/4 כוס גבינה במנה רדודה.
לטבול 1 פרוסת רוטאבגה בחלב, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים פרוסה במרכז של cakepan עגול 8 אינץ משומן.
חותכים פרוסות רוטאבגה שנותרו לשניים. טובלים חצי פרוסות בחלב, ומעלים בתערובת פירורי לחם. סדר במחבת, המאפשר הקצוות החיצוניים של רוטבגה כדי להתאים סביב קצה פאן.
מסננים תרד היטב, לחיצה בין שכבות של מגבות נייר. תארגן את רוטבגה.
מפזרים בייקון הנותרים 1/2 כוס גבינה, טפטוף עם 2 כפות חמאה.
לטבול הנותרים פרוסות רוטאבגה בחלב; dredge בתערובת פירורי לחם. סדר על גבינות.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות חמאה. למעלה עם גיליון של רדיד אלומיניום; לחץ על cakepan עגול 8 אינץ ' על טארט.
מניחים טארט בתנור על תבנית אפייה שחוממה מראש, ומעל עם מחבת כבדה גדולה.
אופים ב 400 במשך 40 עד 45 דקות.