קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס

Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס
Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס דק, קציצות עגולות עגל, מרק עוף במלח נמוך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Scaloppine עגל עם אספרגוס רוטב שמנת Chanterelle, Scaloppine עגל עם ביצה ופרמזן, ו Scaloppine עגל עם ענבים ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ניקוז.
3
מניחים אספרגוס בקערה גדולה של מי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ניקוז; טפיחה יבשה.
5
תרסיס מחבת בינונית עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מחבת חום מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
להוסיף שאלוט ו sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8
הוסף אפונה ו sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להוסיף מרק. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
העברת תערובת לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הוסף 1 כפית טרגון. פירה עד חלקה, על 3 דקות. קולון אפונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
12
פאונד כל פיסת עגל בין יריעות ניילון לעטוף עד עובי 1/4 אינץ'. (ניתן להכין 1 יום קדימה. אספרגוס עטוף במגבות נייר. מכסים אספרגוס, קולי אפונה ועגל בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
תרסיס 2 מחבת nonstick גדולה עם תרסיס nonstick.
14
חום מעל חום בינוני-גבוה.
15
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף עגל למחבתות; sauté עד חום ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
16
מעבירים עגל למגש. אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
17
לחלק אספרגוס הנותרים 2 כפיות טרגון בין אותם 2 מחבת. Sauté מעל חום בינוני גבוה עד אספרגוס מחומם דרך, על 2 דקות. מחממים קולי בסיר קטן כבד מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
18
כפית 3 כפות קולה אפונה על כל אחד 6 צלחות.
19
מניחים עגל על גבי קולי. סדר אספרגוס לצד עגל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
20
למנה: קלוריות, 210; סה "כ שומן, 5 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 77 מ" ג.
21
בתיאבון