Sfogliatella
Sfogliatella עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. והוא מספק כ 15 מנות . מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, תפוזים מסוכרים ולימון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: .
הוראות
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח כל המטרה, קמח סולת ומלח. השתמש באצבעות שלך כדי לעבוד את החמאה לתוך הבצק עד שהוא יוצר כדורים דמויי אפונה. לחלופין, לנפות את החומרים יבשים למעבד המזון ולדחוף את החמאה לתערובת עד שהוא מעורבב וחלק יחסית. עבודה במים עם האצבעות שלך (או במיקסר). להפוך את הבצק על משטח שטוח לגלגל אותו לכדור. לעטוף אותו בניילון נצמד וללחוץ עליו. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה.
לטאטא בקמח סולת ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה, 3 עד 5 דקות. אם הוא יוצר גושים כפי שהוא מבשל, להקציף עד חלקה.
מעבירים את תערובת החלב והקמח לקערה להתקרר מעט, כ -10 דקות. מערבבים את הריקוטה, הביצה, הסוכר.
מוסיפים את הכתום הממותק ואת חתיכות לימון לנפות אבק של קינמון על פני השטח. מערבבים כדי להתמזג. טעם לתיבול ומקרר עד מוכן לשימוש.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומתחלקים לשניים. קמח משטח שטוח לגלגל 1 של החצאים לתוך מלבן על 14 אינץ 'על ידי 24 אינץ'. הקצה הקצר יותר של המלבן צריך להיות קרוב אליך. הבצק צריך להרגיש דק מאוד. כמה שיותר רזה יותר טוב!
מברשת את המלבן כולו עם שכבה של קיצור.
מפזרים אותו עם אפילו אבק של סוכר ממתקים. בעדינות ובאופן שווה לגלגל אותו לתוך עצמו כמו גליל ספוג ג ' לי.
רול בזהירות, דואג שזה מתגלגל בחוזקה. להכניס למקרר לפחות 2 שעות. השתמש בסכין חדה לחתוך את הגליל לתוך 1 עד 1 1/2 אינץ חתיכות עבות. חזור על אותו תהליך עם החצי השני של הבצק.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים 1 של עיגול הבצק ביד שלך, עם היד השנייה, לחץ על האגודל באמצע היד השנייה שלך (ולכן, לתוך הבצק) ולהתחיל למתוח את הבצק. אתה לא רוצה לדחוף כל כך הרבה שאתה עושה חלל עדיין. ראשית, להתרכז בהפיכת הבצק עגול יותר ומחמיא. כאשר הוא בערך בגודל של צדפה פגז גדול, להתחיל להחליק ולדחוף למטה באמצע כך שהוא יוצר חלל הרבה כמו צדפה פגז גדול. אתה רוצה לסיים עם קונוס עם פתיחה של כ 3 אינץ 'ואת הסוף קטן, מחודד על 1 אינץ'.
מברשת קצת קיצור על הבצק ולהפוך אותו מבפנים החוצה, חופן את קונוס הבצק בין אורך האצבע והאגודל שלך. בזהירות כפית 2 כפות גדולות של המילוי לתוך החרוט. קונוס צריך להיות מלא למדי וללכת לקצוות של הפתיחה עם שכבה דקה של המילוי. סגור את הפה על ידי קיפול בזהירות את פתיחת החרוט על עצמו. אותו דבר כאילו היו לך 2 חצאים של צדפה וסגרת אותה. בעדינות ללחוץ על הקצוות של הפתיחה, יחד. סדר על תבנית אפייה nonstick. חזור עם כל הבצק, עד ששני גליונות האפייה מתמלאים.
צחצח כל אחד עם שטיפת הביצים.
שים את המגשים במרכז התנור ואופים עד חום זהוב, 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להם לנוח כמה דקות על תבנית האפייה.
לאחר sfogliatella יש נח במשך כמה דקות, מפזרים אותם עם עוד אבק של סוכר קונדיטורים ולשים כל גיליון אפייה ישר מתחת broiler. אל תלכו משם! הישאר שם ולצפות כמו הסוכר מחממת לאט את החלק העליון. אם שכבת הסוכר הייתה קלה ואתה רוצה לעשות את זה קצת browner, לחזור עם עוד אבק של סוכר ועוד דקה תחת broiler. אפשר להם לנוח כמה דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מגש הגשה, אבק עם הסוכר' ממתקים ומגישים.