קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Stroganoff כרוב ופטריות

Stroganoff כרוב ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב פטריות סטרוגנוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 472 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סטרוגנוף פטריות, סטרוגנוף פטריות, ו סטרוגנוף פטריות.

הוראות

1
מניחים את פטריות פורצ ' יני בקערה חסינת חום קטנה. מביאים את המים לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה ושופכים אותו על porcinis.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תנו לפטריות לשבת עד שיתרככו, בערך 12 דקות. באמצעות מזלג, להעביר את porcinis ללוח חיתוך (להיזהר לא להפריע הסחופת החולית על החלק התחתון של הקערה) וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פטריות קרמיני ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
3
הסר לקערה עם porcinis.להפחית את החום בינוני, להוסיף את השמן שנותר למחבת, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הבצל ופפריקה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מוסיפים את כרוב ושום, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים, משליך עם מלקחיים, עד כרוב הוא רק נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מוסיפים את הפטריות השמורות יחד עם כל מיצים בקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 3 דקות. מקטינים את החום לנמוך, מוסיפים את הנוזל השריית הפטריות השמורות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, מגרדים את כל הביטים שהצטברו בתחתית המחבת, כ-5 עד 7 דקות. בינתיים, לבשל את האטריות במים רותחים על פי הוראות החבילה.כאשר האטריות מוכנות, להזמין 1/3 כוס של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים את האטריות ומחזירים אותם לסיר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הפסטה שמורות בישול נוזלי למחבת עם רוטב כרוב פטריות ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את השמנת החמוצה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים את הרוטב מיד בכפית מעל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק