קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Tamales פטריות מעורבות

Tamales פטריות מעורבות
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, חמאה, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá).

הוראות

1
מכסים קליפות עם מים חמים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג, המשיך שקוע עם צלחת הפוכה, מפנה קליפות מדי פעם, עד רך, כ 30 דקות. שוטפים קליפות, 1 בכל פעם, מתחת למים זורמים. ערימה 24 של קליפות גדולות על צלחת לכסות עם מגבת מטבח לחה. קרע כמה מהקליפות שנותרו לאורך לרצועות 24 (ברוחב 1/2 אינץ') לשימוש כקשרים (שמור לח גם כן).
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מכסים פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים מאוד בקערה קטנה ולספוג 30 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט את הנוזל בחזרה לקערה (נוזל מילואים), ולאחר מכן לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ. קוצצים גס פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך זכוכית למדוד ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום 1/2 מקל חמאה במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה עד קצף שוכך, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
להוסיף פטריות (כולל פורצ ' יני) ו epazote (אם שימוש) ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא שוחרר, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
EpazoteEpazote
6
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רוב הנוזל הוא התאדה ופטריות מעט השחמה, 3 עד 5 דקות, ואז מפזרים פלפל 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
7
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
מקציפים הנותרים 1 1/2 מקלות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות. לנפות מאסה קרינה עם אבקת אפייה, סוכר, ונותר 1 1/2 כפיות מלח לקערה. מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים מאוד עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מקציפים תערובת מאסה לתוך חמאה 3 קבוצות, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת פטריות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
10
שים קליפה 1 על משטח עבודה, קצה מחודד קרוב אליך, ו, להפיץ אותו שטוח, תל 3 כפות מילוי במרכז ולשטח מעט לתוך אליפסה מחוספסת (בערך 1/2 אינץ 'עבה) עם גב כף, משאיר גבול 1 אינץ' משני הצדדים. להביא קצה מחודד של קליפה מעל תל של מילוי כדי לכסות, לקפל הצדדים של קליפה מעל מילוי כדי לצרף. לאסוף יחד סוף פתוח של קליפה בחלק העליון של מילוי, יצירת נרתיק שטוח, ולקשור עם רצועת תירס קליפה. להרכיב 23 tamales יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
11
סדר tamales זקוף בשכבה 1 ב-steamer insert כך שהם דומים דומינו נופל בשורות. הגדר steamer מעל מים רותחים בסיר ולכסות במגבת מטבח מקופלת (מגבת סופג עיבוי כך tamales לא מקבל רטוב). Tamales קיטור, מכוסה היטב עם מכסה, הוספת מים נוספים לפי הצורך, עד מילוי רך, כ 30 דקות. כדי לבדוק את doneness, לפתוח 1 tamale מאודה ואם כל חלק של מילוי הוא עדיין דביק, קיטור 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
Tamales מבושל יכול להיות קפוא, עטוף היטב בנייר כסף, 1 חודש. כדי לחמם, להשליך רדיד (לא להפשיר) ואדים על מים רותחים עד מחומם דרך, על 5 עד 10 דקות, או מיקרוגל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)36 קליפות תירס מיובשות גדולות, מופרדות וכל קליפות פגומות שהושלכו36 קליפות תירס מיובשות גדולות, מופרדות וכל קליפות פגומות שהושלכו11 קילו קישואים,אפאזוט מיובש (אופציונלי), מתפורראפאזוט מיובש (אופציונלי), מתפורר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 עוז מיובש פטריות פורצ'יני1/2 עוז מיובש פטריות פורצ'יני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרקע עדינה מאסה הרינה (תירס יבש masa; 9 1/4 עוז)קרקע עדינה מאסה הרינה (תירס יבש masa; 9 1/4 עוז)2(יכול להיות או להרחיק)2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר1בצל צהוב בינוני, קצוץlb מעורב פטריות טריות כגון כמוסות שיטאקי, כפתור לבן, ו קרמיני, קצוץ גסlb מעורב פטריות טריות כגון כמוסות שיטאקי, כפתור לבן, ו קרמיני, קצוץ גס11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקלות חמאה ללא מלח, מרוכךמקלות חמאה ללא מלח, מרוכך5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים מאודמים חמים מאוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.