Triglia עם מלפפונים ופלפלים מתוקים הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, פלפל, מלפפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים, סלט אטריות בוטנים מתובל עם מלפפונים, פלפלים אדומים, ובזיליקום (טבעוני), ו סלט כוסמת קינואה עם מלפפונים, עגבניות, פלפלים ומוזרלה טרייה.
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מתבלים את הדגים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
3
מוסיפים דגים למחבת ומבשלים 3 דקות. פנה דגים כאשר מבושל ולהוסיף מלפפון, פלפל, עלה לימון (או גרידת לימון). מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
ענפי שמיר שנקטפו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את הפסטה והעגבניות וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל, מפזרים פטרוזיליה ומגישים מיד.