קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Vidalia ® קשיות בצל (מחרוזות בצל)

Vidalia ® קשיות בצל (מחרוזות בצל)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו מיתרי בצל וידאליים עם איולי חזרת, מחרוזות בצל, ו מחרוזות בצל אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים חלב חמאה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים פרוסות בצל לחמאה, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצלבצל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
שמן חום בסיר עמוק או סיר גדול ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא קמח, קמח תירס, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ופפריקה יחד בקערה. עבודה בקבוצות, להסיר בצל מחמאה, לתת לכל נוזל עודף לטפטף, מניחים בצל בתערובת קמח וזורקים למעיל. לנער כל תערובת קמח עודף את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח תירסקמח תירס
פפריקהפפריקה
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מבשלים טבעות בצל בשמן שחומם מראש עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
6
העברת טבעות עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר