Vidalia ® קשיות בצל (מחרוזות בצל)
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם פפריקה, פלפל טחון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. נסו מיתרי בצל וידאליים עם איולי חזרת, מחרוזות בצל, ו מחרוזות בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב חמאה לתוך קערה.
מניחים פרוסות בצל לחמאה, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים במשך 1 שעה.
שמן חום בסיר עמוק או סיר גדול ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לטאטא קמח, קמח תירס, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ופפריקה יחד בקערה. עבודה בקבוצות, להסיר בצל מחמאה, לתת לכל נוזל עודף לטפטף, מניחים בצל בתערובת קמח וזורקים למעיל. לנער כל תערובת קמח עודף את הבצל.
מבשלים טבעות בצל בשמן שחומם מראש עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
העברת טבעות עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.