ברי ממולא פירות ושקדים
ברי ממולא בפרי 'n' שקדים הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 1.81 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 12 גרם חלבון , 28 גרם שומן , ובסך הכל 492 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם יש לכם מים, קרקרים, בצק עלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 39% . מתכונים דומים: שקדי חזיר במילוי חמוציות וברי , פירות פלאודה - איך להכין תערובת פירות - זני פלאודה , ועוגת פירות שקדים וקרם קוקוס .
הוראות
בסיר קטן עם דפנות גבוהות מערבבים את השקדים, המשמשים והברנדי. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהנוזלים כמעט מתאדים.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק עלים לתבנית 11 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן.
חותכים גבינה לשניים אופקית; מניחים את החצי התחתון במרכז המאפה.
מורחים במחצית מתערובת השקדים. משטחים עם תערובת הגבינה והשקדים שנותרה.
מקפלים מאפה סביב גבינה; לקצץ עודפי בצק. צובטים קצוות כדי לאטום.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על נייר אפייה לא משומן.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שתפוח ושחום.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והמים עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף פטל. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים במשך דקה או עד שמסמיך מעט. מסננים וזורקים זרעים.
מעבירים רוטב לקנקן קטן או קערה; מגישים עם ברי ממולא וקרקרים.