גבינה תפוחי אדמה פאף
ייתכן שפאף תפוחי אדמה וגבינה הוא בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . תמורת 80 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, מלח, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 46% , מנה זו טובה. מתכונים דומים: קיש פאף , ריבועי בצק עלים שוקולד , ונפוליאון - עוגת בצק עלים קרמית .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול; מכסים במים.
מוסיפים 1/2 כפית מלח; מבשלים עד לריכוך.
סננו; מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר גדול, מבשלים ומערבבים את החמאה, הגבינה, החלב והמלח הנותר עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים לתוך תפוחי האדמה ומקפלים פנימה את הביצים.
יוצקים לתבנית אפייה משומנת בנפח 3 ליטר.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 40 דקות או עד שהעוגות תפוחות וזהובות.