גזרים מזוגגים
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גזרים מזוגגים. מתכון זה מספיק ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה מכילה כ -1 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 88 קלוריות . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו פלפל, גזר, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 יגידו שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. הוא מושלם לפסחא . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -27 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו גזרים מזוגגים באגבה , גזרים קלויים בהדרים מזוגגים בדבש וגזרים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה, ערבבו את ציר המים, המים, החמאה, הסוכר החום, הכמון וחצי כפית מלח והביאו לרתיחה על אש בינונית. ערבבו עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את הגזרים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה, מכוסה, עד שהם רכים, כ-4 עד 5 דקות.
הסירו את המכסה של המחבת ותנו לנוזל להתבשל עד שהוא מצטמצם לתערובת ציפוי, כ-2 עד 3 דקות. ערבבו את הגזרים כדי לצפות אותם בנדיבות בזיגוג. הוסיפו את מיץ הלימון והפטרוזיליה ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.