קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

חרדל-עשבי תיבול בגריל

חרדל-עשבי תיבול בגריל
טנדה בגריל חרדל-עשב עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 365 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.78 $ למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אורגנו, חרדל דיז'ון, שיני שום וחומץ יין אדום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר , שקדי חזיר עטופים בבייקון , וקדי בקר וולינגטון .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים שמן, מרק, חרדל, חומץ, מיץ לימון, סוכר, שום ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
יוצקים 3/4 כוס לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר בקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל; מקררים למשך הלילה, הופכים שקית פעם או פעמיים. מכסים ומקררים את יתרת המרינדה לטיסה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3
מסננים וזורקים את המרינדה מבשר הבקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית 20-25 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). הופכים פעם אחת ומבסים ב-1/4 כוס מרינדה שמורה במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
נותנים לשקד לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
5
מגישים עם יתרת המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'