כל פסטו עשב לוקח בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל תבלין שמגיש 8. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פרמזן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לתפוח אדמה אפוי (אוורירי בכל פעם כשמשתמשים בטריק הזה) , דג חרב עם רוטב עשבי תיבול , וצלי צלעות עומדים עשבים ומלח .
הוראות
1
טוחנים את השקדים והשום במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים למעבד המזון את התרד, הגבינה, עשבי התיבול, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מערבבים את עשבי התיבול בדיוק מספיק כדי שיתערבבו, בערך 3 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את שמן הקנולה ושמן הזית כאשר מעבד המזון במצב נמוך. מתבלים במלח ופלפל. לערבב לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מעבירים את הפסטו לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
מניחים את העגבניות הקצוצות על גבי הקרוסטיני אם משתמשים ומעליהם פסטו. כל שאריות פסטו יש להניח בקערה ולכסות בניילון נצמד. מהדקים את הניילון ממש על גבי הפסטו ומקררים.