להקפיא מראש מילוי פאי אפרסק
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לקופסת המתכונים שלך, Freeze Ahead Pie Pie Filling עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 32 מנות עם 147 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר, טפיוקה לבישול מהיר וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה עובד היטב כקינוח זול. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 31% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מילוי פאי אפרסק , קיש עשה קדימה ומקרוני וגבינה שמנת .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים.
מניחים לעמוד במשך 15 דקות. שורה ארבע 9-in. תבניות פאי עם נייר כסף.
מוסיפים תערובת פירות ומפלסים; מכניסים למקפיא עד להקפאה מוצקה. כאשר קפוא, סגור נייר כסף, אוטם היטב כדי למנוע צריבה במקפיא.
מוציאים מהמחבתות ועורמים במקפיא עד לשימוש.
לאפייה, מסירים את האפרסקים הקפואים מנייר הכסף ומניחים במעטפת פאי לא אפויה. מכסים בקרום העליון ואוטמים.
מברישים בחמאה מומסת ומכסים את שולי הקרום בנייר כסף.
אופים ב-400 מעלות למשך 50 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות כ-20 דקות או עד שהוא מבעבע וזהוב.