לזניה עם שני רטבים היא מנה עיקרית שמגישה 15. מנה אחת מכילה 506 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, רוטב עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 40% . מתכונים דומים: לזניה מהפך עם שני רטבים , 15+ רטבים טובים לניוקי ו -20+ רטבים טובים לשרימפס .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בשר, בצל, שום ואורגנו בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את היין או המרק. מבשלים ללא מכסה עד שהיין מצטמצם כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלה
2
מוסיפים רוטב עגבניות ותבלינים. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3
מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות האריזה; לנקז. בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח; מבשלים ומערבבים עד להשחמה קלה, כ-6-8 דקות. מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים גבינת שמנת ותבלינים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה ומסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5
ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה, מורחים 1 כוס רוטב בשר.
שכבה עם 5 אטריות, שליש כל אחת גבינת שמנת ורטבי בשר ו-1/2 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות. למעלה עם שאר האטריות, רוטב גבינת שמנת, רוטב בשר וגבינת פרמזן. (המחבת תהיה מלאה.) מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45 דקות. לגלות; לאפות במשך 15 דקות.
לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.