קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

לחמניות לובסטר חמות בסגנון קונטיקט עם חמאה

לחמניות לובסטר חמות בסגנון קונטיקט עם חמאה
לחמניות לובסטר חמות בסגנון קונטיקט חמאה היא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו לובסטר, לחמניות נקניקיות, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: גליל לובסטר חם בסגנון קונטיקט עם חמאת לימון כוסברה, לחמניות לובסטר חמאה קלאסיות, ו ניו אינגלנד בסגנון נקניקיה לחמניות / לחמניות (עבור לחמניות לובסטר וכו).

הוראות

1
להרוג כל לובסטר על ידי לחיצה על קצה של סכין שף כבד בסדק ממש מאחורי העיניים במרכז השריון. לחץ למטה בחוזקה, ואז לפצל את הראש לשניים. באמצעות מגבות מטבח, לסובב את הזנב ואת הציפורניים (כולל פרקי אצבעות) מ carapace. שמור carapace לשימוש נוסף. לחץ על כל זנב שטוח כנגד קרש החיתוך והכנס שיפודי עץ לאורך כל אורך שלהם כדי לשמור אותם ישר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2
מניחים להכניס ספינת קיטור בתחתית סיר מלאי גדול lidded ולהוסיף 1 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים שכבה אחת של טפרי לובסטר ורגליים (כמחצית הלובסטר) ומכסים סיר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בואו קיטור בדיוק שתי דקות.
5
להעביר לובסטרים לשקוע ולהגדיר תחת מים קרים זורמים. החזר נוזל לרתיחה וחזור עם זנבות לובסטר וטפרים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
6
ברגע לובסטר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר פגז באמצעות מזמרה מטבח, קרקרים לובסטר, ו/או את החלק האחורי של סכין קצבים כבד כדי לעזור לפצח את הפגזים (זה בסדר אם הבשר מקבל קצת מרוסק). בערך לקצוץ לחתיכות בגודל ביס ולהגדיר על שכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קליברקליבר
7
ממיסים 1 כף חמאה במחבת 12 אינץ ' כבדה מעל חום בינוני-נמוך. מערבולת למעייל פאן.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
8
הוסף ארבע לחמניות עם צד אחד חתוך למטה. מבשלים, לוחצים על לחמניות בעדינות ומניעים אותם סביב המחבת עד חום זהוב בצד הראשון.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
9
הסר מהמחבת, להוסיף עוד כף חמאה, וטוסט בצד השני. חזור עם מנה שנייה של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
10
ממיסים את שאר החמאה במחבת על אש בינונית. ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים בשר לובסטר. לבשל, לזרוק כל הזמן באמצעות כף כדי לקפל בעדינות בשר וחמאה על עצמו int הוא מחבת עד לובסטר הוא אטום בעיקר (חמאה לא צריך לרחוש), על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
11
מוסיפים בצל ירוק וממשיכים לבשל עד הלובסטר מבושל דרך, על 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
12
מחלקים את מילוי הלובסטר באופן שווה בין לחמניות. כפית מיצים עודפים על כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מגישים באופן מיידי.