סלט אפונה ופסטה
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו סלט אפונה ופסטה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -13 גרם חלבון , 17 גרם שומן , וסך הכל 431 קלוריות . תמורת 93 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 343 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -23 דקות . גשו לחנות וקנו רוטב ווסטרשייר, אפונה, גבינת צ'דר חריפה ועוד מספר מצרכים להכנה היום. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 67% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: פסטה עם אפונה ובייקון , פסטה עם אפונה ונקניק איטלקי , ופסטה עם פטריות בר, אפונה ובייקון .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח לפי ההוראות שעל הקופסה לדרגת אל דנטה, כ-8 דקות.
סננו את הפסטה המבושלת והניחו אותה בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי למנוע מהפסטה להתבשל יתר על המידה. ערבבו עד שהפסטה קרה, לאחר מכן סננו במסננת תוך כדי ניעור כדי לשחרר כמה שיותר מים.
להכנת הרוטב: בקערה גדולה מערבבים את הבצל האדום, רוטב הסלט, חומץ התפוחים, רוטב ווסטרשייר וסוכר. טועמים ומתבלים בקורט מלח ופלפל או שניים לטחון.
מוסיפים את הפסטה ומכסים אותה לחלוטין ברוטב.
הוסיפו את האפונה, הגבינה והבייקון. הערת הטבח: אם מכינים מראש, כסו את הסלט ושמרו במקרר עד להגשה, ולאחר מכן הוסיפו את הבייקון ממש לפני ההגשה.