קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות72
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגיות חג המולד

עוגיות חג המולד
עוגיות חג המולד עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 88 קלוריות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 72 ומחירו 7 סנט למנה . חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-295 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית וניל, מלח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות אלוהיות לחג המולד ועוגיות עץ חג המולד של ג'ינג'ר .

הוראות

1
מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח יחד לקערה. מחזירים שוב לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מקציפים בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר החום והלבן עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים והוניל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. אוספים את הבצק לכדור, ומחלקים לשני חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מניחים חצי בקערה שנייה.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מוסיפים צבע מאכל אדום לבצק בקערה אחת, וצבע מאכל ירוק לבצק בקערה השנייה. השתמשו במזלג או בכף עץ כדי למזג את צבע המאכל לתוך הבצק עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
הוסף טיפות נוספות של צבע מאכל כדי ליצור את הגוון הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
6
מרדדים את הבצק האדום לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מרדדים את הבצק הירוק לעובי של 1/4 אינץ' (5 מ"מ), ומניחים על גבי הבצק האדום. התחל בקצה אחד, מגלגלים את הבצקים כדי ליצור בול עץ כך ששני הצבעים יתגלגלו זה בתוך זה. עטפו את היומן בנייר שעווה, ואז במגבת כותנה, ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים קלות 2 ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
9
פתחו את יומן הבצק והניחו על משטח נקי ומקומח קלות. פורסים את הבול לעיגולים בעובי 3 מ"מ, ומניחים על ניירות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
10
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות, 5 עד 6 דקות. שימו לב היטב כדי למנוע מהקצוות להשחים.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
11
מוציאים מהתנור ומצננים על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות