עוגיות פאי פקאן
מתכון עוגיות פאי פקאן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלכם בכ -55 דקות . תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-36 מנות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . לכו לחנות וקנו קצפת מתוקה, ביצה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא עובד מצוין כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון spoonacular של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: פאי פקאן ללא גלוטן וללא מוצרי חלב ,פאי פקאן של ג'נט סנט רג'יס עם פקאנים מזוגגים בדבש , ועוגת גבינה עם פאי פקאן .
הוראות
בקערה גדולה, הקציפו את השומן והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו ביצה ווניל.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו בהדרגה לתערובת הקצפת וערבבו היטב.
צרו כדורים בקוטר 2.5 ס"מ.
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה לא משומנות. בעזרת קצה ידית של כף עץ, צרו שקע בעומק של 1.5 ס"מ במרכז כל כדור.
ערבבו את חומרי המלית; לפזר עם כף לתוך העוגיות.
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 9-11 דקות או עד להשחמה קלה. קררו במשך דקה לפני הוצאה מהתבניות לרשת צינון.