פוקצ'ה בצל עשב
את המתכון של פוקצ'ה בצל עשב ניתן להכין תוך כ-50 דקות . מנה אחת מכילה 103 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . מתאים ל-16 ומחירו 12 סנט למנה מנות. זה עובד היטב בתור לחם. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם סוכר, פתיתי פטרוזיליה, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68% . מתכונים דומים: פוקצ'ה בצל עשב , פוקצ'ה עשבונית ופוקצ'ה עשבונית .
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את 11 המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על תבנית אפייה משומנת ומחוררים (הבצק יהיה דביק). בעזרת ידיים משומנות קלות, טפחו את הבצק ל-9 אינץ'. מעגל.
מברישים בשמן; מפזרים את הגבינה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-400 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לפוקצ'ה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Piccini Chianti Classico עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.