פיצות פיצה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 748 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח לחם, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. נסו פיצה חנות פיצות, פיצה קערות ("פיצות מעניינות"), ו פיצות איור (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הסוכר, מלח, שמן זית, מים, 1 כוס קמח, שמרים, ואת כוס הקמח הנותרת לתוך קערת העבודה של מערבל עומד. באמצעות חיבור ההנעה, להתחיל את המיקסר על נמוך ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, יצירת כדור. לשמן את הקובץ המצורף וו עם ספריי בישול. צרף את הוו למיקסר ללוש במשך 15 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
לקרוע חתיכת בצק קטנה ולשטח לתוך דיסק. למתוח את הבצק עד דק. החזק אותו אל האור ולהסתכל כדי לראות אם windowpane של האופה, או קרום מתוח, נוצר. אם הבצק נקרע לפני שהוא נוצר, לוש את הבצק במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מוסיפים 2 כפיות שמן זית לקערה וזורקים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 18 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
מניחים את אבן הפיצה או אריח על החלק התחתון של תנור קר ולהפוך את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר שלו, על 500 מעלות F. אם התנור יש סלילי על רצפת התנור, מניחים את האריח על המתלה הנמוך ביותר של התנור. לפצל את בצק הפיצה ל 2 חלקים שווים באמצעות סכין או מגרד בצק. להשתטח לתוך דיסק על השיש ולאחר מכן לקפל את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
רול פירות צהוב אחד
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
ידיים רטובות בקושי עם מים ולשפשף אותם על השיש כדי לצנן את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מגלגלים את הבצק על פני השטח עד שהוא מתהדק. מכסים כדור אחד במגבת תה ומנוחה במשך 30 דקות.
חזור על הצעדים עם חתיכת הבצק האחרת. אם לא לאפות את הפיצה שנותרה מיד, לרסס את החלק הפנימי של שקית ziptop עם תרסיס בישול ומניחים את כדור הבצק לתוך השקית. מקררים עד 6 ימים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מפזרים את הקמח על הקליפה ומניחים את הבצק על הקליפה. שימוש בידיים שלך, ליצור שפה סביב הקצוות של הפיצה. למתוח את הבצק לתוך דיסק עגול, מסתובב אחרי כל מתיחה. לזרוק את הבצק באוויר אם אתה מעז. לנער את הפיצה על הקליפה כדי להיות בטוח שזה יחליק על אבן פיצה או אריח. (להתלבש ולאפות את הפיצה באופן מיידי עבור קרום פריך או לנוח את הבצק במשך 30 דקות אם אתה רוצה מרקם לעיס.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
צחצח את שפת הפיצה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
13
מורחים את רוטב הפיצה באופן שווה על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מפזרים את עשבי תיבול על הפיצה העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
15
החלק את הפיצה על האריח ואופים במשך 7 דקות, או עד מבעבע וזהוב חום. מנוחה במשך 3 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
16
* מתכון זה היה באינטרנט כבר כמה זמן ולמרות שרוב התגובות היו חיוביות לעזאזל, כמה מכם ציינו כי הבצק היה מלוח מדי. בהתחלה ייחסנו את זה להעדפה אישית; יש אנשים שפשוט לא רגישים כמו אחרים לטעם הבסיסי הזה. וכמובן תוספות מלוחות היו בהחלט לשנות את הדינמיקה. עדיין, לא רצינו להשאיר את זה ככה. חזרנו למעבדה ומצאנו שגודל פתיתי המלח הכשר שונה לא מעט ממותג למותג. זה יכול בקלות לגרום קרום מלוח מדי. אז אלא אם כן יש לך הצלחה עם המתכון בעבר, אנו מציעים לך לחתוך את המלח בכפית אחת, מכף לשתי כפיות. כך השמרים לא להשתגע, אתה צריך גם לקצץ את הסוכר בחצי כפית. תודה, AB
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)