ייתכן שטאבולה קינואה הוא בדיוק המתכון המזרח תיכוני שאתם מחפשים. למנה זו יש 326 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-4 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3201 יגידו שהוא מושלם. לכו לחנות וקנו מלח, מלפפון, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחונית (לקטו-אובו) וטבעונית . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מרשים של 100% , וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלט קינואה אדומה צבעונית , סלט טאבולה קינואה וטאבולה חבריה .
הוראות
1
בסיר להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
2
מוסיפים קינואה וקורט מלח. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר; אווררים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
3
בינתיים, בקערה גדולה, ערבבו שמן זית, מלח ים, מיץ לימון, עגבניות, מלפפון, בצל ירוק, גזר ופטרוזיליה. הוסיפו את הקינואה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ענפי שמיר שנקטפו
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 עגבניות אדומות בינוניות
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות