קנולי מרטיני
Cannoli Martinis עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המשקאות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 662 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -31 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.93 דולר למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, סוכר קונדיטורים, חפיסת שוקולד חפיסה וקרם חצי-חצי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון של 31% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קרם קפה מרטיני , קנולי וקנולי פרמזן .
הוראות
מערבבים בקערה גדולה את גבינת הריקוטה, סוכר הקונדיטורים, השמנת והוניל; מכסים ומצננים עד להגשה.
מניחים יין בסיר גדול. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ-1/3 כוס. מניחים בצד לצינון.
מניחים דף אחד של בצק פילו על תבנית אפייה; מברישים בחמאה. השאר את הפילו שנותר מכוסה בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ממנו להתייבש. חזור על שכבות תשע פעמים.
חותכים ערימה לשניים לאורך, ואז חותכים לרוחב, ויוצרים ארבעה מלבנים.
חוזרים על הפעולה עם הפילו שנותרה על תבנית נוספת.
אופים ב-375 מעלות למשך 8-12 דקות או עד להזהבה. מצננים על תבניות על רשתות. מפוררים דפי פילו אפויים ל-1/2 אינץ'. חתיכות.
להגשה, שכבה 1/2 כוס פילו מפוררת, מעט כף יין מצומצם, 2 כפיות שוקולד מגורר ו-2/3 כוס תערובת ריקוטה בכל אחת משש כוסות מרטיני.
מפזרים את שארית השוקולד והפילו.