שרימפס ולובסטר Bangers and Mash דורשים כשעה ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. תמורת $8.29 למנה , מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -51 גרם חלבון , 46 גרם שומן , ובסך הכל 1183 קלוריות . 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תיבול פירות ים, בצל, תפוחי אדמה אידהו ומלח ופלפל גרוס. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: Bangers Vegan ו Low Carb Mash! (Bangers & Mash) , Bangers and Mash ו- Bangers & Mash .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לבאנג'רים: בעזרת מטחנת בשר או טחנת מזון, טוחנים את השרימפס, הלובסטר והשום יחד לקערה גדולה. לאחר מכן מוסיפים לקערה את הפטרוזיליה, הטרגון, תיבול פירות הים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, חלבון ביצה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים היטב עם כף, מוודאים שלא יתערבבו יתר על המידה. טיפ: לוקחים מעט מהתערובת ומכניסים אותה שנייה למים רותחים, מוציאים ומוודאים שהתיבול טוב. אם אתם צריכים עוד מלח או פלפל, זה הזמן לעשות זאת, לפני שאתם ממלאים את המעטפות. כדי להכין את הנקניקיות, חוררו חור קטן בקצה המעטפת, ולאחר מכן קשרו את קצה המעטפת לקצה המעטפת. לאחר מכן, מלאו את המעטפת לפי ההוראות המצורפות לציוד בו אתם משתמשים, או בשקית מאפה. בזמן המילוי, סובב או קשר את המעטפת כל 5 עד 6 אינץ' כדי ליצור כל חוליה עד לקצה המעטפת, ולאחר מכן קשר את המעטפת. כדי לשפוך את הנקניקיות, בסיר גדול, מביאים מים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הקישורים ומבשלים 5 עד 6 דקות. לאחר מכן מוציאים את הנקניקיות, חוזרים על התהליך עם שאר הנקניקיות ואז מניחים לנוח להתקרר. כדי לצרוב או לקרום את הנקניקיות, במחבת על אש גבוהה, מוסיפים כפית שמן, צורבים את הנקניקיות מכל ארבעת הצדדים, 1-2 דקות לכל צד, ולאחר מכן חזור על התהליך עד שכל הנקניקיות מבושלות. בזמן שהנקניקיות מתקררות, התחל להכין את תפוחי האדמה שלך. בסיר של 1 ליטר, מביאים 10 כוסות מים לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך המזלג, כ-20 דקות. לאחר הבישול מוציאים מהמים ומסננים. לאחר מכן, בעזרת מכשיר ריסקר, מעבדים את תפוחי האדמה דרך מכונת הגז (או טחנת מזון) לקערה. אם אין לך טחנת ריסר או מזון, אתה יכול להשתמש במיקסר עם מקצף מצורף, לערבב על גבוה עד לחלק. לאחר עיבוד תפוחי האדמה מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל. מסיימים עם שמנת כבדה תוך ערבוב פנימה. לרוטב: בסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את מיץ התפוזים והבצל ומביאים לרתיחה. צמצמו את המיץ ל-1/2 כוס, ולאחר מכן מערבבים פנימה את החזרת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה לסיום. מחזיקים חם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לנבטים: בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן ומחממים. לאחר מכן מוסיפים את הבייקון ומבשלים 2 דקות תוך כדי ערבוב. לאחר מכן, מוסיפים את הבצל ושוב מבשלים במשך 2 דקות; יש לרכך את הבצלים. לאחר מכן, מכסים את המחבת ביין. מערבבים ומוסיפים את נבטי בריסל, מבשלים עד להשחמה בקצוות, 8 עד 9 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להגשה, מניחים תפוחי אדמה על צלחות ומעליהם נבטי בריסל, ולאחר מכן נקניק.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
נבטים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. Saget la Perriere La Petite Perriere סוביניון בלאן עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Saget la Perriere La Petite Perriere סוביניון בלאן
לה פטיט פרייר סוביניון בלאן צבע זהב עם עוצמה בהירה. הריח מתפוצץ בניחוחות של צהוב בשל (אפרסק ומשמש) ופירות אקזוטיים. נקי ומרענן עם אורך טוב הטעם הוא מערבולת של רעננות, מורכבות, עדינות ומסתיים בתווים של מלון בשל.