קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

תבשיל בקר צפון איטלקי

תבשיל בקר צפון איטלקי
אם יש לכם בערך 4 שעות ו-50 דקות לבלות במטבח, תבשיל בקר מצפון איטלקי עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לנסות. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 395 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית ים תיכונית. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . 71 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי , תבשיל בקר וגינס , ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הבקר במנות בשמן החם עד להשחמה מלאה, כ-5 דקות כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים את קוביות הבקר המטוגנות לצלחת מרופדת במגבות נייר, תוך שמירה על המחבת על אש גבוהה ושומרים את שאריות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בתוך קצפת הבשר שנשארה עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פטריות ושום לתוך תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים יין אדום לסיר; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. ממשיכים לבשל את התערובת עד שהיין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחזירים את הבשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מיורן ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים מעל את ציר הבקר ורוטב העגבניות. מביאים את הנוזל לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מלאי בשרמלאי בשר
7
הנמיכו את האש לנמוכה ביותר ובשלו על אש קטנה עד שהבשר רך מאוד והרוטב סמיך, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים