תבשיל בקר צפון איטלקי
אם יש לכם בערך 4 שעות ו-50 דקות לבלות במטבח, תבשיל בקר מצפון איטלקי עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וללא מוצרי חלב לנסות. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 395 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית ים תיכונית. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . 71 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 98% , וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי , תבשיל בקר וגינס , ותבשיל צ'ילי ירוק עם בקר .
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את הבקר במנות בשמן החם עד להשחמה מלאה, כ-5 דקות כל מנה.
מוציאים את קוביות הבקר המטוגנות לצלחת מרופדת במגבות נייר, תוך שמירה על המחבת על אש גבוהה ושומרים את שאריות הבשר.
מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בתוך קצפת הבשר שנשארה עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פטריות ושום לתוך תערובת הבצל.
יוצקים יין אדום לסיר; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. ממשיכים לבשל את התערובת עד שהיין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות לתוך התערובת.
מחזירים את הבשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מיורן ומרווה.
יוצקים מעל את ציר הבקר ורוטב העגבניות. מביאים את הנוזל לרתיחה עדינה.
הנמיכו את האש לנמוכה ביותר ובשלו על אש קטנה עד שהבשר רך מאוד והרוטב סמיך, 4 עד 6 שעות.